Bio Active Care by Mineral care


Bio Active Care by Mineral Care.

 

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 bijzondere effectieve huidverbeteringslijnen, voor alle huidtypen. Innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde stralende huid.

 

Pure skin

De basis van elk huidverzorgingsritueel is een zorgvuldige reiniging. Pure Skin biedt u een ruime keuze aan producten die perfect passen bij ieder huidtype en elke lifestyle. Verrijkt met Dode Zee mineralen en een reeks actieve ingrediënten, is deze parabeenvrije lijn ontwikkeld om de huid te reinigen, hydrateren en vitaliseren.

 

Hydrolique

Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid ongeacht de leeftijd. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt Hydrolique alle huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrierefunctie van de huid wordt hersteld. Door het combineren van botanische zaadolien, algenextracten, Dode Zee mineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke parabeenvrije Hydrolique-formules de huid soepel en optimaal gehydrateerd aanvoelen.

 

Recoverage

Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

  

Geschikt voor alle huidtypen, ook voor een gevoelige huid.


Hydrolique

kennismakingsbehandeling

reiniging 

peeling

onzuiverheden verwijderen

masker

afsluitende verzorging

 

basis behandeling

reiniging

peeling

epileren

onzuiverheden verwijderen

masker

afsluitende verzorging

 

luxe behandeling

reiniging

peeling

epileren

onzuiverheden verwijderen

gelaatsmassage

masker

afsluitende verzorgingRecoverage

basis behandeling

reiniging 

peeling

epileren

onzuiverheden verwijderen

masker

afsluitende verzorging

luxe behandeling

reiniging

peeling

epileren

onzuiverheden verwijderen

gelaatsmassage

masker

afsluitende verzorgingXminerals

Een lijn met geavanceerde, synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen

 

Xminerals is de exclusive private kabellijn van Mineral Skin Cosmetics. Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige en gezonde huid. De formules bevatten hiernaast geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, 'super fruits', hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiele aminozuren.

 

Een lijn met geavanceerde, synergetische producten op basis van Dode Zee mineralen.

Effectieve anti-aging formules voor een opvallend jeugdige huid.

 

Xminerals bevat geen: Formalin | Formaldehyde | Parabenen | Phthalates | Petrochemicals | GMO | Triclosan | kleurstoffen

Xminerals: is niet getest op dieren | Bevat geen ingrediënten van dierlijke afkomst | Is vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole (QC)


Hydratatie

reinging

peeling

serum

masker

afsluitende verzorging

Anti-age

reiniging

peeling

serum

masker

serum

afsluitende verzorgingGIGI Cosmetics

GIGI Cosmetic Laboratories werd in 1957 opgericht door wijlen de heer Eliezer Landau. Mr. Landau's doel was om Gigi Cosmetic Laboratories te vormen tot het meest toonaangevende professionele cosmeticabedrijf in Israël. Het motto van toen is hetzelfde motto als vandaag de dag;

"Je bent bij Gigi in goede handen" 

Geloofwaardigheid, professionaliteit, innovatie en loyaliteit zijn GIGI's geheim voor succes.

Gigi Cosmetic Laboratories richt zich op moderniteit. De ontwikkeling van haar producten is gebaseerd op "High-Tech" geavanceerde actieve cosmetologie, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en speciale technieken, die effectieve en zichtbare resultaten bieden. Alle producten van Gigi Cosmetic Laboratories zijn bio-compatibel (d.w.z. geformuleerd met stoffen die equivalent zijn aan de huid), en getest onder de meest prestigieuze dermatologische instituten ter wereld.

Ester C peeling

GIGI Ester C is een professionele instituutbehandeling, Met 3 verschillende peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. 

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C voor o.a. de gevoelige -, onzuivere/vette -, droge en verouderde huid. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. Met de peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden.

✓ Dermatologisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Hypoallergeen ✓ Parabenenvrij  ✓ Actieve ingrediënten


Ester C

reiniging

rice exfoliator

peeling

masker

afsluitende verzorging